dissabte, 21 de maig del 2011

collaret


Poso una manualitat que ha fet la meva filla a la llar d'infants pel dia de la mare, és molt senzilla, només necessitem goma elàstica, càpsules de nespreso (s'han de netejar i aixafar amb un martell o amb el peu) i una bona cola. Com podeu veure han enganxat capsules a banda i banda de la goma fent una degradació de colors.

Punts de llibre


Després d'uns dies sense posar res, aquí us deixo uns punts de llibre molt fàcils de fer. Pals de gelat, feltre, retoladors i a fer els vostres. Per enganxar el feltre jo he fet servir pistola de silicona. Aquest punt de llibre és una estrella però hem fet més, lleons, cucs, cargols, núvol... també es poden fer amb goma eva i fins i tot amb cartolina.

dimarts, 10 de maig del 2011

Pitets especials

Avui vull posar la fotografia d'un pitet que li han fet a la peque de la casa, que és realment maco i una veritable obra d'art.
Moltes gràcies Isabel!!! Ets una artista!!

dimarts, 3 de maig del 2011

Més amb paper cel·lofana




Després de fer els dibuixos fluorescents vam seguir dibuixant i se'ns va ocòrrer la idea de pintar sobre paper cel·lofana, vam embolicar la cartolina blanca amb el paper i després vam pintar a sobre el resultat és el que heu vist. Posar una cartolina o un paper blanc a sota fa que es vegi millor el dibuix tant a l'hora de dibuixar com després.

Com si fos fluorescent!!!


Per fer aquesta manualitat es necessita paper cel·lofana de colors, cartolina negra i cera de color blanc. Fem un dibuix sobre la cartolina negra amb la cera i després emboliquem la  cartolina amb el paer de cel·lofana, el resultat és ... que sembla que haguem pintat amb colors fluorescents!!